‘Een veilige Haven voor onze historische vloot’

Dat is de naam van het nieuwe beschoeiing project van jeugdzeilvereniging NJV de Haven. De beschoeiing is de afbakening tussen land en water, waar de steiger bovenop ligt. De beschoeiing van de Haven is 30 jaar oud en wordt nog slechts door een zandkorrel bij elkaar gehouden.

Omdat de stichting op dit moment niet in staat is om deze ‘veilige Haven’ te financieren, wordt een beroep op de samenleving gedaan via crowdfunding en hulpvragen bij fondsen. Het loopt! Donaties lopen gestaag binnen via de crowdfunding, waaronder een forse donatie door een kleiner filantropisch fonds, leuke acties door de mini’s en senioren, zeven nieuwe ‘Vrienden van de Haven’ en tenslotte de toezegging van een andere filantropische stichting uit Heemstede het eerste ‘grote schaap’ te willen zijn en te steunen met €15.000,-. 

De huidige raming van de kosten voor een nieuwe beschoeiing ligt op €105.000,-. Een belachelijk bedrag voor de kleine organisatie die de Haven is. Uiteraard wordt ook gekeken hoe we de kostenkant omlaag kunnen krijgen. Geen nieuwe beschoeiing is geen optie. Vanaf 1 november 2019 wordt er begonnen met het werk.

Klik hier voor meer info en doneren, de Haven is enorm dankbaar voor alle steun! 

Kijk hieronder voor een impressiefilmpje van de nieuwe beschoeiing. 

EOC
RVEN