Nieuws

Digitale Scheepvaartdag

FVEN
EOC

Zaterdag 5 september is het Digital Port Day! We brengen die dag de Rotterdamse haven bij het publiek thuis!

Tijdens de Digital Port Day op zaterdag 5 september vanaf 10.00 uur wordt de Rotterdamse haven volop in de spotlights gezet. Via de website van de Wereldhavendagen, social media en bij diverse mediapartners zoals Rijnmond en Open Rotterdam krijg je middels foto’s, video’s en vlogs een blik in het verleden, heden en de toekomst van de Wereldhavendagen en de Rotterdamse haven.

We starten zaterdag 5 september om 10.00 uur met een openingsvideo waarbij we je voorstellen aan de hosts van deze bijzondere dag! Daarmee is Digital Port Day geopend. Op verschillende momenten gedurende dag kom je onze hosts weer tegen op de website. Hierover later meer!

Je kunt de gehele dag via onze website Port Stories Live beluisteren en bekijken via een livestream van onze radiostudio! Bekende DJ’s, geselecteerde muziek, studio interviews met prominente personen uit Rotterdam en de haven, reportages vanuit de stad en nog veel meer. En ook zijn we vanaf 14 uur tot 17 uur live te horen op Rijnmond radio.

Daarnaast kom je op de speciaal ingerichte website voor deze dag van alles tegen over de Rotterdamse haven en de Wereldhavendagen van afgelopen edities. Deze kun je op 5 september bekijken, maar ook opslaan en op een later moment nog eens rustig terugkijken.

Een greep van wat er zoal te zien is: hoogtepunten van de nautische demonstraties en avondshows van vorige edities, interviews met deelnemers van het evenement en prominenten personen, vlogs van bijzondere (scheeps) bezoeken en livestreams. Ook zijn er diverse winacties waar je aan kunt deelnemen.

Blijf ons volgen de komende weken om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en wat je op 5 september hier kan gaat zien!

Kijk hier voor meer info