Nieuws

Bark Europa staat weer rechtop

EOC
FVEN

De Bark Europa is in Kaapstad weer rechtop gezet. Dat laat de organisatie op social media weten. Directeur van Bark Europa, Leentje Toering meldt het volgende: We zijn blij u te kunnen meedelen dat het oprichten van het schip succesvol is verlopen. Dankzij de toegewijde inspanningen van iedereen ter plaatse is EUROPA op dinsdag 25 juli rechtop gezet door Resolve Marine. Het proces begon om 12.30 uur ’s middags en vroeg in de avond stond de sterke en geliefde EUROPA weer rechtop.

“We zijn blij dat we het team van Nick Sloane en zijn bedrijf Resolve Madaarrine aan boord hebben voor dit project. De samenwerking met Resolve Marine verloopt erg goed en we zijn dankbaar voor de technische vaardigheden en het innovatieve ontwerp dat Nick Sloan en zijn team hebben ontwikkeld.

In uitdagende tijden als deze worden de kracht en toewijding van onze EUROPA-familie heel duidelijk. Woorden kunnen onze dankbaarheid niet uitdrukken voor de steun van onze bemanning en de talrijke bedrijven die aan onze zijde hebben gestaan om een passende oplossing voor ons schip te vinden.

Ons schip wordt weer op het transportbanen van de werf geplaatst en zeer binnenkort wordt het overgebracht naar de reparatiebaan om verdere vertragingen te voorkomen. Eenmaal in de reparatiestraat zullen we inzetten op de nodige reparaties en de resterende geplande onderhoudstaken voltooien.”

Kijk hier op Facebook voor meer foto’s