Advertorial

WesselsWaterWonen voor de drijvende woning

EOC
FVEN

WesselsWaterWonen helpt u bij het vinden van uw perfecte drijvende woning op de mooiste plekjes. Dit kan een varend (monumentaal) woonschip of een woonark zijn. Vanuit mijn passie voor het wonen op het water ben ik vorig jaar WesselsWaterWonen opgestart. Met mijn bedrijf wil ik mensen helpen om op het water te gaan wonen en bij alle facetten die hierbij komen kijken, zoals bij aankoopbegeleiding, taxatie, bouwbegeleiding, maar ook bij het verkopen. Mocht het gaan om een varend schip, dan kan ik tevens ondersteunen bij het leren varen met het schip.

Zelf ben ik een geboren watermens. Zeilen is als een 2e natuur en ik heb op diverse boten gevaren. In de studententijd heb ik een eigen zeilteam gehad en aan diverse wedstrijden deelgenomen onder de naam Zuidstrijders. Bij de waterscouting is echter toch de interesse begonnen voor het varen met grote schepen en er ook nog op kunnen wonen. In 2013 was het eindelijk zover en mochten we de luxe motor Tara in Vreeswijk kopen. Deze hebben we zelf de afgelopen jaren helemaal verbouwd van vrachtschip tot varend woonschip Buiten Verwachting. Hier kwam de studie MBO bouwkunde goed van pas. Aangezien ik in het verleden de makelaardij opleiding heb afgerond en dit toch begon te kriebelen, is het idee voor WesselsWaterWonen ontstaan. Samen met de ervaring van het zelf wonen op het water leek me dit een mooie combi voor WesselsWaterWonen.

In mijn werk kom ik in contact met mensen die een waterwoonwens hebben. Deze probeer ik mede mogelijk te maken en daarnaast hun weg te laten vinden in het waterwoonwereldje. Daarnaast ben ik actief vrijwilliger bij de LVBHB en penningmeester van de mooie luxe motor Terra Nova.

Vanuit het mooie Vreeswijk bedient WesselsWaterWonen het hele land. Bent u op zoek naar een waterwoonmakelaar die u begeleidt bij de koop, taxatie of verkoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Kijk hier voor meer info

Afbeelding: Onderweg naar Sluishuis met de nieuwe eigenaren, mooie afsluiting van de aankoopbegeleiding