Advertorial

Te koop: Klipperaak uit 1994

FVEN
EOC

Prachtig, perfect onderhouden stalen zeilschip met alle authentieke elementen van een oude platbodem. Nieuw gebouwd in 1994 voor charterwerkzaamheden. Een klipperaak met een zeer bijzonder en werkelijk adembenemend interieur. Nieuw in een prachtig klassiek ogend jasje. Een MEER DAN COMPLEET zeilschip met een grote WOW-factor! Perfect geschikt om op te wonen en/of te werken. Bovendien een snelle zeiler die al vele prijzen in de wacht heeft gesleept.

Technisch tip top in orde. Volledig gecertificeerd. Gekeurd volgens de gestelde normen en veiligheidseisen. Geen achterstallig onderhoud.

Het charterbedrijf is geschikt voor maximaal 40 (45) dagpassagiers – voor de wal ruim 60 gasten – en heeft 10 slaapplaatsen. Het schip heeft een hele goede reputatie wat betreft gezelligheid, hygiëne en catering. De Facebook-pagina is druk bezocht evenals de website die u er gratis bij krijgt. Klik hier voor de website 

Het schip heeft een vaste ligplaats in het centrum van Hellevoetsluis met een nieuwe loopbrug, landvasten, water en stroom. Bedrijfsvoortzetting ter plaatse is mogelijk in overleg met de gemeente.

Kijk hier voor uitgebreide info