Advertorial

Schipper gezocht voor stoomschip Christiaan Brunings

Aan de steiger van het Scheepvaartmuseum ligt het stoomschip en tevens gecertificeerd passagiersschip Christiaan Brunings, in 1900 gebouwd als ijsbreker en directievaartuig voor Rijkswaterstaat. Christiaan Brunings is als varend monument sinds 1968 onderdeel van de collectie van Het Scheepvaartmuseum en wordt in de vaart gehouden door een groep vakkundige en toegewijde vrijwilligers.

Ter versterking van dit team wordt een schipper gezocht

Als schipper heb jij de verantwoordelijkheid over het schip en de bemanning. Dit alles om ervoor te zorgen dat hij er prachtig bij ligt voor bezoekers van het museum en dat hij geregeld kan uitvaren. Voor 2020 staan onder andere op het programma SAIL, Dordt in Stoom en Purmerend onder Stoom. Daarnaast sta je bezoekers te woord en ontvang je hen aan boord van de Christiaan Brunings.

Er wordt een enthousiaste schipper gezocht met kennis van en affiniteit met (stoom)schepen. Je bent een echte teamleider die het team van vrijwilligers weet te motiveren en te binden. Je bent in het bezit van een groot vaarbewijs alle binnenwateren en hebt een marifooncertificaat.

Je komt te werken in een betrokken en gemotiveerd team. Je krijgt een basisonkostenvergoeding per dagdeel en/of een reiskostenvergoeding ten behoeve van woon-werkverkeer. Tot slot mag je een museumkaart declareren en ontvang je vrijkaarten voor Het Scheepvaartmuseum.

Kijk hier voor meer info