Nieuws

Opnieuw uitstel van het Houten Boten Festival

Net als vorig jaar wordt ook deze editie van het DutchWoodenBoatFestival uitgesteld. De nieuwe datum moet gaan worden: 1-3 juli 2022, weer tezamen met de Botter-races in Den Helder.

De wiebelige maatregelen rond het reizende Circus Corona maken het voor de organisatie onmogelijk om serieuze plannen verder af te maken. Net nu het festival op stoom kwam, de vergunning eindelijk zou worden besproken, presentaties zich aanmelden, er een roeiwedstrijd zou worden georganiseerd op de zaterdag en steeds meer deelnemers zich melden, laaien de ‘besmettingen’ weer op. En dan weet je: dan blijven de ‘maatregelen’ niet uit! En helaas, die zijn er weer!

Wat nu? We mikken nu op ons oude weekend: het 1e weekend van juli 2022, t.w. 1-3 juli.

Verloting
De verloting van het mooie bootje, dat €2700 netto heeft opgebracht, gaat wel binnenkort beginnen. De deelnemers krijgen daar apart nog een mail over! Zij kunnen dan wellicht nog deze zomervakantie van het bootje genieten!

Alle inschrijvingen voor het festival zullen na de zomer weer een mail ontvangen om hun inschrijving zonder verplichtingen weer door te schuiven naar de nieuwe datum. Dat geld ook voor de deelnemers aan de ABBA. De website bootbouwschool.com zal daarvoor ook worden aangepast. Zij kunnen in principe daarop blijven staan tot volgend jaar.

Voor vragen is Bert van Baar altijd beschikbaar via de mail debootbouwschool@gmail.com