Nieuws

Nieuwe website voor stoomzeesleepboot Furie

EOC
FVEN

Stichting Hollands Glorie heeft de website van de Furie vernieuwd. Een nieuwe site boordevol leuke weetjes over het schip, historische foto’s en mooie verhalen van de bemanning.

De vernieuwing van de website is de laatste stap in de invoering van de nieuwe huisstijl die Victor Kappelhof van Bureau Zeker voor de Furie heeft ontwikkeld.

Dame van een eeuw

“Het was best even puzzelen om de hoeveelheid informatie die er is over de Furie overzichtelijk in een toegankelijke site te krijgen die uitnodigend en lekker leesbaar is,” aldus Kappelhof. “Gezien de eerste enthousiaste reacties, zijn we daarin geslaagd. Ik denk dat we met deze nieuwe website en de bijbehorende nieuwe folder de Furie in een mooie nieuwe jas hebben gestoken die de oude dame waardig is. De site biedt een toekomstbestendige basis om komende jaren verder op door te kunnen bouwen.”

Secretaris van de stichting Veerle Vliegenthart beaamt dit. “De invoering van de nieuwe huisstijl voor de Furie is met deze mooie website compleet. Naast de kleding van de bemanning, hebben we intussen ook een nieuwe folder die dezelfde opmaak heeft als de site. We stralen aan alle kanten eenheid en herkenbaarheid uit en daar zijn we heel blij mee.”

Benieuwd?

Kom op woensdagmiddag of zaterdag gezellig langs aan boord en haal de nieuwe folder op! Zowel in de folder als op de site staat hoe je heel makkelijk Vriend van de Furie kunt worden. Want, alleen met een grote Vriendenkring kunnen we de Furie in uitstekende staat houden. Door onze geweldige Vrienden en onze toegewijde bemanning blijft deze prachtige oude dame in de vaart.

Bekijk zelf de nieuwe site

Foto: Views. Productions, Sem Steenbergen