Nieuws

Maritieme Markt in Katwijk aan Zee

Op koningsdag 27 april is de haven van Katwijk aan Zee gevuld met sleepboten, opduwers, beurtvaartschepen en bakdekkers. Dit in het kader van de Maritieme Markt die jaarlijks plaats vindt.

De organisatie van de Maritieme Markt is een samenwerking van leden van Vereniging De MotorSleepboot en de Oranje Vereniging Katwijk a/zee. Naast schepen in de haven is er een show van scheepsmotoren en stationaire motoren op de wal en als de regels het gaan toelaten een behendigheids wedstrijd met de opduwers.

Op de wal komen daarnaast nog Oldtimer vrachtwagens, kraampjes met oude ambachten en een braderiemarkt. Afgelopen Corona jaren is de maritieme markt verplaatst geweest naar september wat ook een groot succes was, afgelopen jaar kwamen wel 80 boten/schepen en 30 vrachtwagens naar Katwijk aan Zee en stonden er 100 kramen.

Schepen zijn welkom van zaterdag 23 april tot en met vrijdag 29 april, alleen het feest zelf is op 27 april. Inschrijven gaat dit jaar niet via de site van de VDSM maar via de mail: mslb.meeuw10@online.nl Opgave kan tot 31 maart.

Kijk hier voor meer info

Of bekijk hieronder een video van de laatste Maritieme Markt.