FVEN nieuws

FVEN dreigt Traditionele Schepen Beurs te missen

Daar waar de Federatie jarenlang als vaste deelnemer heeft deelgenomen aan resp. de Klassieke Schepenbeurzen in Spakenburg, Lelystad, Medemblik, Enkhuizen en de HISWA Klassiek, alsmede de twee eerste edities van de Traditionele Schepen Beurs in Den Helder, dreigt men in 2018 de boot te missen.

De vele edities achter ons was het gebruikelijk, dat de organisatie van de betreffende beurs ruimte ter beschikking stelde aan de Federatie, wat men naar eigen inzicht kom invullen met een aantal clubs, die wel een stand wilden bemannen of enkele scheepjes uit de doelgroepen van de FVEN.

Dit jaar blijkt dat helaas anders, want er heeft zich bij de organisatie nog geen bedrijf gemeld, die de m2 van de Federatie wil sponsoren. Dat is dan ook de reden, dat de Federatie voor de komende jaren geïnteresseerde sponsors zoekt om het bedrag samen bijeen te brengen.

Wellicht dat er onder de lezers van Scheepspost bedrijven zijn, die het belang van de Federatie zodanig vinden, dat men de FVEN met een bedrag wil steunen. Uiteraard zal op de FVEN stand naambekendheid worden gegeven op de Traditionele Schepenbeurs in Den helder.

Geïnteresseerden kunnen contact op nemen met: Piet Middendorp: p.c.middendorp@upcmail.nl Dagelijks Bestuurslid ‘Droge evenementen’ FVEN.