Advertorial

2023: Nog één rondje, nog eentje dan

Sinds 1987 organiseert Prego Zeilzwerven mooie tochten over de Friese Meren, het IJsselmeer en de Waddenzee. Aan het roer van Prego hebben in al die jaren verschillende eigenaren gestaan. Soms samen, soms alleen, maar altijd met een grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers.

We hebben 4 schepen: 3 skûtsjes en een Luxe Motor. Alle ingericht voor het verblijf van groepen voor meerdaagse tochten. De schepen zijn, voor zover nodig, gecertificeerd, goed onderhouden en zien er prachtig uit, al zeggen we het zelf.

We varen met bedrijven, vriendengroepen, naar Oerol, zijn de huisvesting voor enkele roeigroepen, zeilen met heel veel verschillende gasten uit het hele land, heel soms met een buitenlandse groep, hebben enkele schoolweken, organiseren zomervakanties voor kinderen en jongeren

Nu is het tijd om het helmhout door te geven. Wij, Odet en Richard, gooien het roer om en zijn op zoek naar enthousiaste opvolger(s) voor (een deel van) Prego. Lijkt dit jou wat of ken je iemand die dit wat lijkt: we horen het graag!

Kijk eens op onze site zeilzwerven.nl.