Evenementen

Save the date: webinar ‘Fossielvrij varen’

EOC
FVEN

Op donderdag 8 februari organiseert Varen doe je Samen! in samenwerking met het programma Duurzame Waterrecreatie het webinar ‘Fossielvrij varen’.

Wat betekent dat nou: fossielvrij varen? Hoe werkt de ombouw van de bestaande vloot in de praktijk? En is jouw boot geschikt om over te gaan op fossielvrij varen? Of is dit alleen weggelegd voor nieuwe boten? Dit soort vragen worden tijdens het webinar behandeld. Experts nemen je mee door de mogelijkheden die er nu al zijn, de route naar fossielvrij(er) varen en er worden praktijkvragen beantwoord.

Het panel zal bestaan uit Anton van Wijk (De Stille Boot), Olivier Veenema (Amsterdam jachtbouw / E-Werf), Johan Steur (Seijsener) en Gert Colenbrander (Netwerk Waterrecreatie). Judith Porsius (provincie Fryslân) zal het panel modereren.

Het webinar is gericht op booteigenaren die zich afvragen hoe ze hun aandrijving fossielvrij(er) kunnen maken en hoe dit in de praktijk werkt. Een panel van experts zal diverse aspecten bespreken zoals mogelijkheden die er nu al zijn en de route naar fossielvrij(er) varen en zal verdere vragen beantwoorden. Ook kunt u uw eigen vraag stellen, dit kan via het aanmeldformulier.

Praktische info

Het webinar duurt ongeveer een uur. Deelname is voor alle geïnteresseerden gratis, aanmelden is wel noodzakelijk.

Datum: donderdag 8 februari 2024

Aanvang: 20.30 uur

Platform: livestream via YouTube
Via de website van Varen doe je Samen! kunt u zich aanmelden voor het webinar.