FVEN nieuws

Sail 2020 Nieuws

Het aftellen tot SAIL 2020 is begonnen. De officiële website van SAIL toont de aftelklok. https://www.sail.nl/  SAIL 2020 Amsterdam wordt gehouden van 12 tot en met 16 augustus 2020.

Vlag.

De felgekleurde rode SAIL 2020 vlag waait al aan de mast van een aantal schepen. Dit in tegenstelling aan voorgaande SAIL-edities. SAIL 2020 is trots op de vlag en door deze nu al aan een aantal schepen te laten waaien wordt er nu al aandacht aangegeven van het grote nautisch evenement van Nederland te Amsterdam. Op 18 april 2019 werden de eerste vlaggen voor het Varend Erfgoed door Aart Hiemstra Manager Nautische Zaken van SAIL Amsterdam overgedragen aan Martin de Boer en Cor Bolt. Beiden in de functie als vertegenwoordiging van het Varend Erfgoed Nederland in de SAIL-organisatie. Een felrode vlag met een witte opdruk: SAIL Amsterdam 2020.
Voor extra informatie: martin@sail.nl 

Exposite SHIP
SAIL 2020 Amsterdam heeft per heden een ruimte in SHIP te IJmuiden ingericht als expositie met thema “SAIL”. SAIL is het grootste havenevenement wat elke vijf jaar wordt gehouden in en rond het IJ in Amsterdam. En mag daarom niet ontbreken in SHIP. Naast een leuke en leerzame expositie over de haven en bouw van de grootste zeesluis van de wereld nu ook de laatste informatie van SAIL2020.
Komt het zien. Toegang gratis. ship-info.nl

Adres:  
SHIP (Sluis Haven Informatie Punt)
Noordersluisweg 1 , 1975 AM IJmuiden
Alleen bereikbaar via Velsen Noord.

Afbeelding: Cor bolt ontvangt de SAIL vlag van Aart Hiemstra, Manager Nautisch Sail