Advertorial

Doeve Makelaars en Taxateurs krijgt Franse dependance

Vlaardingen / Bourgogne FRANKRIJK – Doeve Makelaars en Taxateurs begint een dependance in het midden van Frankrijk. Door Maas, al jaren woonachtig in Frankrijk, zal in de regio Centre Bourgogne de honneurs waarnemen en een dependance opzetten.

Doeve Makelaars begeleidt aankopen en verkopen van jachten, woonschepen en schepen voor de kleine beroepsvaart en chartervaart. Het bedrijf ontstond in 1972 en bouwde sinds die tijd een enorme kennis op. Speerpunt van het bedrijf is transparant en eerlijk zakendoen. Er is dan ook lang gezocht naar iemand die in het team past en dezelfde integriteit en kennis heeft. Eerlijkheid en kennis moeten bovenaan staan bij het runnen van een makelaarskantoor.

Jitse Doeve, eigenaar van de makelaardij: “In Door Maas hebben wij iemand gevonden die goed in ons makelaarsteam past en zelfstandig de Franse dependance kan runnen.”

 – Dorothee Maas
Dorothee is gepokt en gemazeld in de wereld van de watersport. Zij startte met chartervaart met gasten in Frankrijk, waarna zij op een scheepswerf ging werken. Vervolgens werkte ze als verantwoordelijke voor een vestiging van verhuurboten. Hierna werd zij havenmeester van een haven met tachtig ligplaatsen voor zowel grote als kleine schepen. Zij heeft een groot netwerk met daarin veel verenigingen en ook bedrijven. Zij spreekt vloeiend Frans en Engels en is ook de Duitse taal machtig.

Op de Franse wateren vertoeven veel Engels-, Duits- en natuurlijk Franstalige mensen. Kennis over de watersport en kleine beroepsvaart is bij Door Maas in ruime mate aanwezig. Zij werkt er hard aan om lacunes weg te werken. Door Maas: “Ik doe er alles aan om mijn kennis volledig actueel te houden en daar hoort ook stage lopen bij Doeve Makelaars en Taxateurs bij om hun werkwijze volledig eigen te maken.”

Door Maas woont al 20 jaar in Frankrijk, op een schip, een motorjacht van 14 meter. Daarvoor woonde zij op een tjalk. Ze kijkt er naar uit om de portefeuille van Doeve Makelaars en Taxateurs uit te breiden met een groot aantal schepen die in Frankrijk liggen en daarnaast aan- en verkopen te begeleiden.

 – Grote portefeuille
Doeve Makelaars en Taxateurs heeft een grote diversiteit aan schepen in de portefeuille, zoals charterschepen (zeilend of motor), varende woonschepen met of zonder ligplaats alsmede motor- en zeiljachten die uitstekend geschikt zijn om de Europese binnen- en kustwateren te bevaren.

Gecertificeerd en getoetst op betrouwbaarheid Jitse Doeve en Rick Buis zijn beide en EMCI-gecertificeerd (European Maritime Certification Institute) makelaar en taxateur jachten en schepen en registertaxateur pleziervaartuigen. Jitse is tevens registertaxateur VRT pleziervaartuigen & (zeil)charterschepen/voormalige beroepsvaart. Daarnaast is hij jaren werkzaam geweest op de Rijn- en binnenvaart en heeft onder ander zijn groot vaarbewijs en Rijn patent. EMCI staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Je wordt getoetst op onkreukbaarheid en zakelijk verleden. EMCI is een erkend onafhankelijk certificeringinstituut (Lloyds register).

Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen
www.doevemakelaar.nl
info@doevemakelaar.nl
010-248 98 30
06-53 20 20 84