FVEN nieuws

Aanmelding SAIL2020 loopt storm

De aanmeldingen voor SAIL2020 te Amsterdam (van 12 tot 16 augustus 2020) loopt erg voorspoedig. Gestart op 1 november 2019 staat de teller op 16 november op meer dan driehonderd Varend Erfgoed aanmeldingen. Wees er dus snel bij met uw aanmelding.

Hier kunt u uw Varend erfgoed aanmelden voor SAIL2020. En klikken op deze  link geeft u veel informatie over ligplaatsen en aanbrengtochten naar SAIl2020.

Op de lijst met aanmeldingen zijn nog veel Varend Erfgoed schepen niet correct ingevuld. Heeft u twijfel dan kun t u nogmaals inloggen met uw verkregen wachtwoord of U vraagt een nieuw wachtwoord aan.

Wie kunnen zich aanmelden.
Schepen dienen ten minste 50 jaar oud te zijn en of actief opgenomen in het Register Varend Erfgoed Nederland, dus lid te zijn van een Behoudsorganisatie, die is aangesloten bij de Federatie Varend Erfgoed Nederland. Het schip dient een meerwaarde te hebben als nautisch decor voor Sail, dus dient wel authentiek te zijn.

Sail2020 nodigt uit en kan dus aanvragen afwijzen. Over de afwijzing van een Varend Erfgoed wordt niet gecorrespondeerd.

Vragen mail naar Martin@sail.nl of cor@sail.nl