Zeillogger VL.92 Balder te bezoeken bij Maritiem Museum Rotterdam

De komende weken neemt de Vlaardingse logger VL.92 Balder een ligplaats in bij Maritiem Museum Rotterdam. De VL.92 Balder is daar op uitnodiging van het Maritiem Museum Rotterdam en zal haar ligplaats innemen in de museumhaven van het Maritiem Museum Rotterdam. Het schip is tijdelijk te gast en ligt aan de nieuwe gastensteiger van het Maritiem Museum. Deze gastensteiger is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.

De Balder is open gedurende het Maritiem Festival voor bezoek op 27, 28 augustus van 12:00 -16:00 uur en tijdens de Wereldhavendagen op 2,3 en 4 september 10:30- 17:00 uur.
Kijk op de site van het maritiem Museum voor de exacte openingstijden.

Meevaren? Dat Kan!!!
De historische Zeillogger VL.92 Balder vaart op donderdag 25 augustus vanaf Museum Vlaardingen met passagiers naar de Maritiem Museum Haven. Hier kunnen bezoekers de schepen, kranen en werkplaatsen bezoeken, een kijkje nemen in Port Pavilion of genieten van een hapje en een drankje op het terras van Loeve of Het Lage Licht.

Op dinsdag 6 september is de terugreis van Rotterdam naar Vlaardingen. De prijs is inclusief, bezoek aan Museum Vlaardingen en het Buiten Haven Museum.

  • Kosten €30,- p.p. | 4 t/m 17 jaar: €25,-
  • Afvaarttijden in de ochtenden rond elf uur, aan boord 10:30 uur.
  • Terugreis op eigen gelegenheid met trein of metro is niet in de prijs inbegrepen.

Voor informatie: Bert Otto, Stichting Zeillogger Balder. Tel. 06 18612669     

Afbeelding: de Balder in de museumhaven van Rotterdam, foto Hans Bakker