Zeilcursus voor Landrotten in Den Oever

Komend voorjaar start de nieuwe cursus voor Landrotten, personen die (bijna) geen zeilervaring hebben en de eerste beginselen van het varen met ons soort schepen willen leren.
Wij, de Stichting WR60 en WR4, zijn eigenaar van het uit 1840 daterende Wieringer Skuutje WR60 en de uit 1900 daterende Wieringer Aak WR4. We noemen het een cursus Landrotten omdat als personen met weinig ervaring op een zeilschip aanmonsteren vaak ondergesneeuwd worden door personen met meer ervaring. De cursus is dus bestemd voor vrouwen en mannen, jong of oud, die er achter willen komen wat er allemaal bij komt kijken als je met een oud origineel houten vissersschip wilt gaan zeilen.

Wat houdt de cursus in?
In overleg met de cursisten worden tot de zomer circa 6 vaarmomenten van 2 tot 3 uur vastgesteld. Daarnaast worden er op 2 avonden theorielessen georganiseerd.
De kosten voor de gehele cursus zijn € 90,- per persoon.

Voorlichtingsavond
Op 27 maart vindt er in De Havenboet, de ontvangstruimte op de haven van Den Oever, een voorlichtingsavond plaats waar elke geïnteresseerde welkom is. Graag vernemen we of je van plan bent te komen dan kunnen we daar met koffie/thee en koek rekening mee houden.
Zien we je maandag 27 maart om 20:00 uur in De Havenboet?
Havenkade 3a, 1779 GT Den Oever?

Wil je verder nog informatie? Neem dan contact op met
Tjeerdo Wieberdink
Stichting WR60 en WR4
info@wr60wr4.nl of bel: 06 – 20 13 53 37