Uitnodiging deelname Havendagen Zeewolde van 7 t/m 9 juli

In het weekend van vrijdag 7 t/ m zondag 9 juli 2023 organiseert stichting Puur Zeewolde weer de Havendagen Zeewolde, een prachtig nautisch spektakel dat u niet wilt missen. Achter de schermen wordt er alweer hard gewerkt om de Havendagen in 2023 weer tot een groot succes te maken. En daarbij zou het geweldig zijn als er nog meer verschillende scheepstypes aanhaken.

Bent u in het bezit van: een sleepboot, kotter, beurtvaarder of jacht en lijkt het u leuk om deel te nemen aan dit evenement, meld uw schip dan z.s.m. aan.  Na ontvangst van de aanmelding, beoordeelt de organisatie de inschrijving en bij een positieve reactie ontvangt u een bevestiging van deelname.

Goed om te weten: tijdens het evenement betalen de deelnemers geen liggeld en is het gebruik van elektra vrij van kosten. Helaas kunnen wij geen brandstofkosten vergoeden.

TIP: houd de socials van de Havendagen Zeewolde en de website van Puur Zeewolde de komende periode in de gaten, Daar komen de leuke nieuwtjes en updates te staan in aanloop naar het leukste driedaagse nautische evenement van Zeewolde en omstreken. 

Opgaven voor deelname: w.j.hartman@xmsnet.nl
I: www.puurzeewolde.nl
F: www.facebook.com/havendagenzeewolde