Nieuws

Symposium 60 jaar techniek op het ss Rotterdam, 27 juli 2019

Op 27 juli a.s. organiseren wij een bijeenkomst met als thema ’60 jaar techniek op het ss Rotterdam’. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder meer aandacht besteed aan het door ons uitgegeven boek ‘Varen met stoom; de machinekamer van het d.s.s. Rotterdam’, waarin de werking van de machinekamer wordt beschreven door een oud-werktuigkundige.

Tijdens deze dag krijgt u de gelegenheid om diverse technische kanten van het schip te bekijken. Uniek is de toegang tot de ankermachinekamer en bootsmansruimte voor in het schip, waar normaal gesproken geen bezoekers komen. Het programma bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma.

Voor deelname aan het middagprogramma wordt een vergoeding gevraagd van €25,- p.p. Voor dit gereduceerd tarief krijgt u een lunchbuffet en een veelzijdig programma aangeboden. Deelname aan deze dag is alleen mogelijk na reservering.

Hier vindt u het volledige programma.

Reserveren voor deelname
Deelname aan deze dag is alleen mogelijk na reservering. U kunt zich uiterlijk 22 juli a.s. aanmelden via reserveringen@ssrotterdam.nl of telefonisch 010 297 3097.