Muiderhardzeildagen 29 & 30 oktober 2022

Nog 50 dagen tot de Muider Hardzeildagen! Wat was het vorig jaar fantastisch! Een goed deelnemersveld, mooi weer, mooie banen, een goed feest in de tent en onwijs gezellige mensen! Alle deelnemers en aanwezigen bedankt! Daar doen we het voor.

En zoals beloofd tijdens de prijsuitreiking vorig jaar zijn jullie natuurlijk ook dit jaar weer welkom voor de Muider Hardzeildagen. Op de social kanalen was het ook al een aantal keer voorbij gekomen. Maar wat helemaal mooi is, zijn het aantal inschrijving die al gedaan zijn. Dat wordt een mooie seizoensafsluiting en natuurlijk heel hard zeilen!

Waar alles om ons heen duurder wordt…
Met alle narigheid die covid ons gegeven heeft, mocht dit jaar de chartervaart weer zonder beperkingen varen. We hopen van harte dat het seizoen voor iedereen een goede start heeft gemaakt, en dat dit naseizoen dat ook doorzet. Maar zoals iedereen zal weten is er ook sprake van flinke inflatie waar ook mee omgegaan moet worden. Wij als organisatie ook…

Wij hebben het inschrijfgeld dit jaar niet verhoogd (voor de vroege inschrijvingen). Reden hiervoor is dat we het leuk willen houden voor iedereen, dus ook de schepen met kleine bemanning. Vanuit een grotere bemanning groep hebben we de vraag gekregen of ze meer konden bijdragen. Daar hebben we de donatie knop in de webshop voor gemaakt. Daar kan iedere deelnemer én niet-deelnemer naar eigen wil en kunnen een vrije donatie doen van een zelf te kiezen bedrag. Vorig jaar is deze knop ook al een aantal keer gevonden, waarvoor nogmaals dank.

Kijk hier voor meer info en inschrijven

Afbeelding: Muider Hardzeildagen 2021 © Copyright Jelte van der Meer/Skydrone Sloten