Muiderhardzeildagen 2021 op 30 en 31 oktober

Daar zijn we weer! Iets later in het jaar dan gebruikelijk maar laat de reden daartoe duidelijk zijn. Het goede nieuws is er niet minder om! De Muider Hardzeildagen 2021 gaan door!

Bij het verplaatsen van de Hardzeildagen vorig jaar hebben we het inschrijfformulier aangepast voor 2021 en halverwege dit jaar zijn de voorbereidende werkzaamheden al gestart. Waar we vorig jaar dachten dat het dit jaar allemaal makkelijker zou zijn, is dat voor velen niet het geval. Vandaar dat wij de ontwikkelingen rondom Covid hebben afgewacht en nu met dit bericht komen.

Met het laatste nieuws dat eind deze maand de anderhalve meter losgelaten wordt is er voor op het water vrijwel geen belemmering om een flinke pot te zeilen, en dat is wat we gaan doen! Zoals gewend in het laatste weekend van Oktober, op zaterdag en zondag zeilen we twee wedstrijden om de eeuwige roem, de wisseltrofeeën en een jaar het recht op te scheppen.

Ook voor de walactiviteiten zijn er versoepelingen, en dat klinkt ons als muziek in de oren! Hoe en wat er precies moet, daar wordt keihard aan gewerkt. Wanneer we er meer over weten zullen we het met jullie delen.

Om in te schrijven ga je naar onze website. Er zijn al schepen ingeschreven, en een aantal inschrijving van vorig jaar hebben deze doorgeschoven naar dit jaar en zijn ook van de partij.

Er staan weer 8 verschillende banen klaar, voor elke windrichting en elk met zijn eigen uitdaging. De wedstrijdcommissie de meest geschikte zal kiezen een uur voor het palaver, en deze vervolgens bij het palaver kenbaar maken.

Dus zeggen we nogmaals, de tijd is aangebroken: bel je crew, maten, collega’s, vrienden en misschien zelfs familie. Go Hard(zeildagen) or go home! Namens de organisatie van de Muider Hardzeildagen

Inschrijven Muider Hardzeildagen 2021