Meld je aan voor de Diever Sluisdagen 2019

In het weekend van Pinksteren 8, 9 en 10 juni 2019 organiseren de ondernemers aan de Dieversluis te Dieverbrug weer het meerdaagse evenement ‘De Sluisdagen’.

De eerste editie van de Sluisdagen in 2018 was een groot succes, een mooi aantal historische schepen in de havenkom, ruim 20 kramen op de Proeverij, live muziek en een opkomst van ongeveer 5.000 bezoekers gedurende het evenement. Een evenement dat wij graag in 2019 willen herhalen.

Het gehele evenement zal in het teken staan van de oude scheepvaart. Graag nodigen u daarom uit om dit weekend aanwezig te zijn met uw historische schip.

Hoewel we nog druk bezig zijn met het regelen en benaderen van artiesten zal het programma er ongeveer zo uitzien:

Zaterdag 8 juni gedurende de dag aankomst Historische schepen. ’s Middags presenteren de ondernemers zich en vanaf 14.00 wordt er gezorgd voor livemuziek. De officiële opening is om 14.00. Om 17.00 worden alle schippers uitgenodigd deel te nemen aan een Captains borrel.

Zondag 9 juni van 11.00 – 17.00 zal er een braderie plaatsvinden georganiseerd door Midden-Drenthe Organisaties. Daarbij zal er weer live muziek zijn.

Maandag 10 juni van 12.00 – 17.00 willen wij een middag organiseren voor het hele gezin in de vorm van een Proeverij van Streekproducten, livemuziek en diverse kinderactiviteiten zoals een springkussen, schmink, circustheater etc.

Wat mag u van ons verwachten:
· In de havenkom aan de Dieversluis mag van zaterdag tot en met maandag liggeldvrij worden aangemeerd.
· Bij voldoende aanmeldingen zullen wij proberen ook de nieuwe haven in ons plan te betrekken.
· De schipper en schipperse bieden wij een Captains borrel aan.
· Voorzieningen zoals elektra, toilet en douche zijn aanwezig.
· Wij zorgen voor een plattegrond met daarop aangegeven welke ligplaats u krijgt.
· Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het programma.

Voor vragen over dit evenement en/of deelname kunt u contact opnemen met: Margit Borst-Topper, Atelier Zilver en Zo tel. 06-25517777 dieversluis@gmail.com

Wij ontvangen graag de naam van het schip, de schipper, de totale lengte en als het kan een foto van uw schip voor op onze website www.desluisdagen.nl

RVEN
EOC