FVEN nieuws

Margriet Tiemstra nieuwe voorzitter FVEN

Per 1 september 2021 is Margriet Tiemstra (1954) benoemd tot de nieuwe voorzitter van het bestuur van de FVEN. Zij volgt daarmee Huib Haccoû en Olav Loeber op, die sinds het aftreden (eind 2019) van Rolf van der Mark als interim-voorzitters hebben gefungeerd.

Eind 2020 is op een breed front een zoektocht naar een nieuwe voorzitter ingezet, waar drie heel goede kandidaten uit naar voren zijn gekomen. Niet alleen kwam Margriet Tiemstra daarin naar voren, ook Hein Molenaar die nu benoemd is als voorzitter van de Register Commissie.

Margriet Tiemstra is opgegroeid met watersport en heeft bestuursfuncties vervuld binnen de KNZ&RV en de Huizer Botters. Haar klassieke scherpe jacht heeft zij onlangs verruilt voor een klassiek ogende motorkruiser.

In het bedrijfsleven vervult zij bestuurlijke, toezichthoudende en adviserende functies in de zorg- en financiële dienstverlening.
Hiermee heeft de FVEN niet alleen een zeer ervaren bestuurder gevonden, maar ook iemand die het varend erfgoed een heel warm hart toedraagt.