Lekkodagen nodigt schepen uit voor 24 t/m 27 septembe

Eindelijk komt het mooie weer er aan en worden de coronamaatregelen wat versoepeld, het vaarseizoen kan officieel van start. Mooi moment om iedereen uit te nodigen voor de Lekkodagen 2021. Nog steeds met enig voorbehoud maar de kansen dat het georganiseerd kan en mag worden, worden steeds groter. Reserveer daarom 24 tot en met 27 september in jullie agenda voor dit mooie maritieme feest in de historische haven van Wijk bij Duurstede.

De organisatie Lekkodagen gaan er weer voor zorgen dat er een mooi weekend op het water wordt georganiseerd met een vloot fraaie schepen, de schepen en bemanningen zorgen zoals ieder jaar voor de gezelligheid. Het exacte programma is nog niet bekend maar op vrijdagavond starten we in ieder geval met het schippersmaal zodat we in een opgewekte stemming aan het weekend kunnen beginnen.

We hopen jullie allemaal te ontvangen in onze mooie haven. Schrijf je snel in op de website, zodat je zeker bent van een ligplaats. Heeft u zich al aangemeld dan hoeft u verder niets meer te doen.