Kom jij ook met je schip naar Rotterdam tijdens de Wereldhavendagen?

Tijdens de Wereldhavendagen organiseert het Maritiem Museum Rotterdam jaarlijks het evenement ‘Maritiem Museum is op dreef’. Een weekend waarbij wij een bruisend Maritiem Museum Haven aan een breed publiek tonen. De haven ligt vol met (gast)schepen, de kranen draaien op volle toeren, op de kade zijn er presentaties en ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Alle tentoonstellingen, schepen en kranen zijn dit weekend gratis toegankelijk.

Doe je mee?
Om er een bruisend evenement van te maken en het publiek een brede blik te geven in de maritieme wereld van nu en van toen, zijn we op zoek naar gastschepen. Scheepseigenaren die hun mooie schip willen tonen aan onze bezoekers in het weekend van 7 en 8 september 2019.

Het is de bedoeling dat het schip bemand is, zodat het publiek ook binnen in het schip een kijkje kan nemen, bijvoorbeeld in de stuurhut. We zoeken dus schippers en bemanning die enthousiast zijn over hun schip! Enige voorwaarde vanuit het museum is dat het schip tussen 10:00-18:00 uur bemand is. Wat bieden wij? In ieder geval een fantastisch weekend, een ligplaats in onze museumhaven en een brandstofvergoeding van €50,-. Daarnaast een unieke plek in hartje Rotterdam, waar je de Wereldhavendagen kun bezoeken en genieten van het Shantyfestival en de Nacht van de Kaap. En elke avond sluiten we gezamenlijk de dag af met een gezellige borrel.

Interesse? Meld je dan vóór 21 juni aan via gastschepen@maritiemmuseum.nl

EOC
RVEN