Historisch Weekend Den Helder: historische vaar- en voertuigen

Het evenement is geliefd in de wijde omgeving: het Historisch Weekend in Den Helder. Zaterdag 29 en zondag 30 juni kan iedereen weer genieten van deze unieke verzameling historische vaar- en voertuigen en voorwerpen, tegen het prachtige decor van de oude rijkswerf Willemsoord. Thema dit jaar is het merk Mercedes-Benz. In de Koninklijke Marine Stadshal van Theater de Kampanje staat een exclusieve collectie Mercedes-Benz modellen opgesteld.

Oldtimer-rondritten door de stad, gezelligheid en natuurlijk heel veel moois te zien. Geen wonder dat er elke keer duizenden mensen naar Den Helder komen voor het Historisch Weekend. Het evenement is uniek omdat er niet alleen auto’s maar ook historische schepen zijn.

Ook tijdens deze 23e editie worden veel nostalgische, historische personenauto’s, vrachtwagens, motorfietsen, brandweerwagens, militaire en landbouwvoertuigen verwacht. In de Stadshal van theater De Kampanje wordt een opstelling van museale auto’s van het merk Mercedes-Benz neergezet, met als topstuk de legendarische SSK. Maar ook bijzondere Ferrari ‘s zijn van de partij.

Lees het gehele artikel op de bron: Schager Weekblad

RVEN
EOC