Havendagen Zeewolde

In het weekend van 10 t/m 12 juli 2020 organiseert stichting Puur Zeewolde weer haar jaarlijkse Havendagen Zeewolde. Dit wordt weer drie dagen genieten van heerlijke nautische activiteiten en alles wat daarbij hoort.

Leuk om te zien is dat de Havendagen Zeewolde na een aantal jaar nu een begrip in de regio wordt. Afgelopen jaar hebben wij bijvoorbeeld, na landelijke & regionale promotie, maar liefst meer dan 7000 bezoekers mogen ontvangen. Wij verwachten dit getal in 2020 zelfs te overtreffen.

De Aanloophaven in het centrum wordt dit weekend bevolkt door sleepboten, vracht- en visserijschepen en ander varend erfgoed die allemaal op uitnodiging van de stichting daar aanwezig zijn. De bezoekers kunnen tijdens de Havendagen niet alleen genieten van alle boten in de haven maar ook oude ambachten in uitvoering zien, luisteren naar de diverse optredens, een rondvaart maken of zelf actief bezig zijn in de haven. Aan iedereen is gedacht in deze driedaagse programmering!

Dit evenement is gratis toegankelijk. Geen ligplaatskosten, vrij gebruik van stroom, welkomstdrankje en schippersontbijt op zondagmorgen.
TIP: Geef op onze Facebookpagina aan dat je geïnteresseerd bent in dit evenement en je ontvangt de nieuwe weetjes automatisch.

Willem Hartman
Teamlid Havendagen Zeewolde
Voor vragen en of aanmelding stuur een mail naar w.j.hartman@xmsnet.nl

Kijk hier voor meer info

RVEN
EOC