Een opkikker voor een erfgoed slepertje in wording.

Even voor de kerst kreeg onze voorzitter Kees een berichtje van penningmeester Rik dat er € 500,– was gestort namens B.A.S.M voor de stoomsleepboot Goudvisch. Op de vraag of hij iets had aangevraagd of geregeld had, moest hij ontkennend antwoorden. Maar eens een belletje gedaan naar Dhr. M. de Boer van ons mooie clubblad de Sleep en Duwvaart. ”Ja hoor het klopt, we doen wel eens meer gekke dingen” was het antwoord.

Voor de “Stichting stoomsleepboot Goudvisch” is dit geldbedrag heel welkom. We hebben een heel verlanglijstje dus dat komt wel goed, en op……

Dus B.A.S.M. heel hartelijk dank voor deze gulle gift !
Daar de Stichting stoomsleepboot Goudvisch nog geen eigen bankrekening heeft kwamen deze euro’s bij de Stichting Calorische Werktuigen binnen, die beheerder is van de ss Hercules en Heibok 4. De penningmeester zal deze gift apart beheren voor kleine zus ss Goudvisch.

Eén van de doelstellingen van BASM is om schepen waar mogelijk te ondersteunen. Dat lukt niet ieder jaar, maar in 2018 lukte het om drie schepen die bezig zijn met restauratie financiëel te ondersteunen met een gift.

Kijk hier voor meer info

RVEN
EOC