Aankomend weekend Wereldhavendagen

Aankomend weekend (6,7 & 8 september) is het zover, dan vindt de Wereldhavendagen plaats! De opbouw is inmiddels in volle gang om alles gereed te maken voor een mooie 42e editie van de Wereldhavendagen.

Ook dit jaar is er weer van alles te doen met veel leuke activiteiten op de kades, op het water en met excursies het havengebied in. Maak kennis met de verschillende organisaties die zich dagelijks bezighouden met de werkzaamheden en processen in de haven. Bekijk de bijzondere schepen, kranen en ander imposant havenmateriaal en neem een kijkje bij de demonstraties op de Nieuwe Maas en de diverse watersportactiviteiten in de Rijnhaven. Het volledige programma is te vinden op onze website!

Welke schepen kan ik zien?
De eerste schepen komen reeds binnen! Deze week komen er verschillende schepen langs de kades te liggen en de meeste daarvan kun je tijdens de Wereldhavendagen bezoeken! Wil je een overzicht hebben welke schepen er langs de kades liggen? Kijk dan hier.

Nog beschikbare excursies
Verschillende excursies zijn inmiddels volgeboekt. Maar er zijn zeker nog interessante excursies te boeken die je meer van de haven of de stad laten zien. Bekijk de mogelijkheden op de website en wacht niet langer met boeken. Tijdens de Wereldhavendagen zijn de nog beschikbare tickets online te koop en bij de informatie/kassapunten op het evenemententerrein.

Kijk hier voor meer info

RVEN
EOC