Sail Amsterdam wil ervaringen weten van Varend Erfgoed

Stichting Sail Amsterdam heeft Arianna Storoni, student van de Hogeschool Inholland, gevraagd een onderzoek te doen naar de beleving van de schippers van het Varend Erfgoed bij Sail. Dit om het Varend Erfgoed beter te betrekken bij het evenement SAIL Amsterdam 2020. Voor dit onderzoek is het van belang dat zij met 14 schippers een interview doet, en dan het liefst schippers uit de diverse behoudsverenigingen.

Deze interviews zullen tussen de 30 tot 60 minuten duren. Ze worden in eerste instantie gebruikt voor het onderzoek en de aanbevelingen die Arianna zal doen aan de Stichting Sail. Daarnaast verzorgt Arianna een aantal informatieve teksten over het Varend Erfgoed op de website van Stichting SAIL Amsterdam komen, om het belang van Varend Erfgoed bij Sail te benadrukken.

Het zou fijn zijn wanneer schippers die interesse hebben om een interview met Arianna te doen al eens eerder hebben mee gevaren met een eerdere editie van het evenement SAIL Amsterdam. Hebt je interesse in het mee werken aan dit interview dan kan je contact opnemen met Arianna Storoni via telefoon of e-mail:  arianna@sail.nl

Telefoon: +316 55 68 49 02

 

EOC
RVEN