Derde EOC-Traditionele Schepen Beurs in november

De zomer is in volle gang, heerlijke zon op uw bol, lekker buiten zijn, het water op en misschien wel gewoon er op uit met uw eigen traditionele schip, deur van kantoor dicht en laat de boel de boel! Maar vergeet niet dat er in november, als het weer guur en koud is, een mooie beurs voor de deur staat, die u echt niet kunt missen als traditionele schepen liefhebber!

We stomen goed door, een derde beurs, een derde editie in Den Helder. Ook dit jaar zal de beurs plaats vinden op Willemsoord en ook dit jaar proberen wij zo veel mogelijk organisaties uit Den Helder te betrekken bij de beurs. Er zal het hele weekend veel te doen zijn, van workshops tot rondleidingen aan boord van de schepen. Er zullen weer lezingen over reizen gegeven worden en ook zal er ruimte zijn om kennis te delen.

Nieuw dit jaar is een mogelijke samenwerking met de Amateur Boten Bouw Award. Later hierover meer.
En ook zal er plek zijn voor “groene” ontwikkelingen. In samenwerking met Summerlab zult u op de hoogte gesteld worden van groene oplossingen die met water te maken hebben en die u wellicht zelf wel kunt implementeren in uw eigen schip of zaak. Tijdens de beurs zullen ook een aantal nieuwe activiteiten georganiseerd worden zoals een Energy Quiz en zal er aandacht zijn voor onze Noordzee. Later hierover meer…!

Wilt u zelf deelnemen met uw bedrijf dan kunt u zich aanmelden via onze website.

RVEN
EOC